JÄRJESTÄTKÖ TAPAHTUMAA?

Tehdään tapahtumastasi menestys!

Mitä hyvä urheilutapahtuman järjestäminen vaatii? Puitteiden ja järjestelyiden täytyy olla kunnossa. Kaiken täytyy sujua sekä urheilijoiden että katsojien kannalta moitteetta. - Kyllä vain. Mitä muuta?

Hyvään tapahtumaan tarvitsemme meininkiä, hurmosta, sitä kuuluisaa “suuren urheilujuhlan tuntua”. Yleisö luo tunnelman paikan päällä reagoidessaan urheilujuhlan tapahtumiin. Tunnelma on paljon katsomon ja kentän välistä vuorovaikutusta. Jotta voimme nauttia vuorovaikutuksesta tarvitsemme tapahtumaan yleisön. Eli meidän on saatava ihmiset liikkeelle! Se vaatii tapahtuman markkinointia.

Askeleet kohti yhteistyötä:

TovariSportilla rakennettua

1. Tarjotaan tietoa ja viihdearvoa

Tapahtumasi numero 1 näyteikkuna on tapahtuman nettisivu. Sen tulee olla kunnossa, ajantasalla ja houkutteleva. Sivun tulee kertoa hyvin nopeasti mistä hommassa on kyse. Mitä katsoja saa tullessaan katsomoon? Sivun tulee välittää tunnelmaa. (Sitä urheilujuhlaa, jota edellisessä tapahtumassa oli tai) hehkutetetaan ylpeänä mitä tulevassa tapahtumassa on luvassa. Tunnelman lisäksi tarvitaan tietoa. Mitä? Missä? Milloin? Mihin hintaan? Ja kun sivuilla vieraileva haluaa ostaa lipun tapahtumaasi, tehdään se hänelle helpoksi. Toteutamme tapahtumallenne näyttävät, informatiiviset ja toimivat sivut!

2. Tuotetaan sisältöä

Jotta tavoitamme tapahtumanne kohdeyleisön ja pystymme vaikuttamaan heihin on tapahtuman markkinoinnissa tuotettava sisältöä. Sisältöä on tuotettava sekä tiedotus että markkinointi mielessä. Meiltä hoituu molemmat.

Onnistuneen urheilutapahtuman ennakkomarkkinointi tulee hoitaa monikanavaisesti. Tuotamme markkinointimateriaalia, ennakkovideon, kuvien ja markkinointi kampanjoiden muodossa. Tarvittaessa tulemme kuvaamaa, videoimaan tai streemaamaan urheilutapahtumanne, ja tuotamme sisältöä tulevaa tapahtumaanne ajatellen pitkäjänteisesti! Ohessa Paavon Sporttipäivän aftermovie 2015 - hyvin kevyesti toteutettu video, mikä helpotti PNG:n organisaatiota seuraavan vuoden markkinoinnissa.

3. Some ajan tasalle ja aktiiviseksi

Sosiaalinen media on väylä, josta ihmiset tänäpäivänä tavoittaa. Jos haluaa järjestää kiinnostavan tapahtuman on somessa oltava hereillä. Tuotamme urheilutapahtumiin sosiaalisen median managerointia. Olemme mukana tapahtumassanne ja tuotamme ajantaista sisältöä sosiaalisen median kanaviin itse tapahtumassa ja sen läheisyydessä ennen ja jälkeen. Välitämme tietoa ja tunnelmia tapahtumastanne olennaisena osana tapahtuman viestintää.

SOITA JUSSILLE!

Jussi Pirhonen

jussi@tovarisport.fi

050 490 2477

Emmekä pelkää haasteita!