HEI URHEILIJA!

Mitä sinä olet tehnyt tarjotaksesi yhteistyökumppaneillesi enemmän vastinetta?

Haluamme tarjota jokaiselle urheilijalle mahdollisuuden nostaa näkyvyytensä uudelle, nykyaikaiselle tasolle. Nosto tapahtuu tuoreilla sponsorointi- ja markkinointi-ideoilla, jotka toteutetaan energisellä meiningillä, taidokkaasti yhdessä urheilijan ja yrityksen kanssa, aina pieni pilke silmäkulmassa.

”Tämän päivän digitaaliset markkinointiratkaisut tarjoavat urheilijalle täysin uusia mahdollisuuksia hankkia ja hyödyntää yhteistyökumppaneita!”

Idea TovariSportista syntyi intohimosta urheiluun ja konkreettisesti halusta auttaa urheilijoita. Emme ole urheilijan rahojen perässä, vaan tarjoamme urheilijoille mahdollisuuden luoda yhteistyösopimuksia, joissa urheilija voi oikeasti tarjota yhteistyöyritykselle muutakin kuin mainospaikan paidan kulmasta. Lisäarvoa yhteistyöhön tarjoamme hyödyntämällä taitavasti/innovatiivisesti laajaa digimarkkinointiosaamistamme.

Tarjoamme sponsoroinnin ja markkinoinnin osaamistamme urheilijan näkyvyyttä ja promoapua vastaan. Ainoastaan mahdolliset kuluja, kuten nettisivujen palvelimista aiheituvia kuluja urheilijat maksavat itse.

Tavoitteenamme on lisätä yleisön kiinnostusta suomalaista huippu-urheilua ja yksittäistä urheilijaa kohtaan, jolloin uudet, ja miksei myös vanhatkin sponsorit ymmärtävät urheilijan arvon ja uudet mahdollisuudet markkinoinnissaan. Tämä hyödyttää jokaista osapuolta: urheilija saa enemmän tukea, sponsori saa enemmän näkyvyyttä ja nykyaikaisen tavan erottua kilpailijoistaan, lisäksi meille aukeaa ovia kohti uusia kontakteja. WIN-WIN-WIN :)

"Urheilu on sun työ, ja työstä kuuluu saada palkkaa - lähdetään yhdessä tekemään urheilusta sulle (oikeata) ammattia!"

1. Ole yhteydessä ja tsekataan sun tilanne

Ihan ensimmäiseksi soita tai mailaa Kallelle. Katsotaan yhdessä sun tilanne läpi ja luodaan suunnitelma mille tasolle sponsorointi ja näkyvyys halutaan nostaa, ja mitä se vaatii. Kun yhteinen näkemys löytyy aletaan hommiin!

2. Lähdetään liikkeelle!

Aloitamme yhteistyön yleensä uusilla makeilla verkkosivuilla, some-edustuksen päivittämisellä ja valokuvaussessiolla. Ammattimaisesti rakennetut sivut kokoavat mm. blogin ja somen yhteen tyylikkääseen pakettiin, joka antaa faneille mahdollisuuden seurata urheilijaa entistä lähempää ja reaaliaikaisemmin. Valokuvaussession ajatuksena tuottaa materiaalia, joita voidaan tarjota sponsoreiden käyttöön, laittaa nettisivuille ja käyttää some postauksissa.

TovariSportilla rakennettua

3. Tarjotaan sponsoreille enemmän

Kun verkkosivut ja some on hoidettu nykyaikaselle tasolle lähdemme sparraamaan urheilijaa sponsorihankinnassa, annamme markkinointi-ideamme urheilijan tueksi ja pyrimme yhdessä luomaan sekä urheilijalle, että kumppaniyritykselle arvokkaita yhtestyökumppanuuksia.

Kehittelemme yhdessä erilaisia kampanjoita, joissa urheilijan kautta tuodaan sponsori esille oikealla tavallaja oikealle yleisölle. Tehokkaasti. Eli jatkossa sinun ei tarvitse hankkia uusia sponsoreita ”tyhjin” käsin vaan voit tarjota oikeasti hyödyllistä vastikkeellisuutta yritykseltä saamallesi tuelle!

SOITA JUSSILLE!

Jussi Pirhonen

jussi@tovarisport.fi

050 490 2477