Tiimi

TovariSportin yhteistyöurheilijat

Kaisa Mäkäräinen

Kaisa Mäkäräinen

Kaisa Mäkäräinen, maailman parhaimpiin ja suosituimpiin ampumahiihtäjiin kuuluva neito! Kaikkien tuntemaa Kaisaa olemme sparranneet näkyvyydessä, ennen kaikkea somessa, verkossa, kuvissa ja videoissa! Jokainen varmasti tietää #GoKaisa -hashtagin?

kaisamakarainen.fi

Viivi Lehikoinen

Viivi Lehikoinen

Siinä on meille suomalaisille tuleva superstara yleisurheilukentille! Vuoden 2016 400 metrin junioreiden EM-kultamitalisti hyppää aidasta kuin aidasta yli! Olemme sparrailleet Viiviä mm. verkkosivuilla ja kuvaussessiolla.

viivilehikoinen.fi

Oskari Mörö

Oskari Mörö

Miesten 400 m:n aitojen Suomen selkeä johtotähti ja nykyisen Suomen ennätyksen hallitsija! Tämä salamannopea mies on aina ennakkosuosikkien joukossa! Näkyvyyttä Oskun kanssa sparraileet somen osalta, nettisivut tehty ja kuviakin otettu.

oskarimoro.fi

Juha Romppanen

Juha Romppanen

Valjakkourheilija Romppanen, alias seikkailija-Juha! Siinä meille on sellainen mies, joka ei paljon hätkähdä kylmyydestä, lumesta ja kovasta vauhdista! Kohta Juhan kanssa julkaistaan jotain siistiä ;)

koiravaljakko.fi

Lari Lehtonen

Lari Lehtonen

Lari on kokenut arvokisakonkari ja Suomen johtavia maastohiihtäjiä! Junnuna pisteli meidän Jussia Etelä-Karjalan laduilla pataan ihan urakalla! Hienoa olla sparraamassa tämän herrasmiehen näkyvyyttä!

larilehtonen.fi

Perttu Reponen

Perttu Reponen

Tässä on nuoriherra, jonka nimi kannattaa laittaa mieleen! Perttu on todella lupaava urheilija ja hemmetin mukava tyyppi! Kevyesti lähdetty miettimään Pertulle näkyvyys asiat alusta asti kondikseen!

perttureponen.fi

Elmo Lakka

Elmo Lakka

Elmo on Suomen nopein 110 m:n pika-aituri ja helposti myös "äijein" aitajuoksija (jopa yleisurheilija) mitä Suomesta löytyy! Elmon kanssa aloitettu sivuilla ja some sparrilla. Jatkoa luvassa! :)

elmolakka.fi

Miika Dietrich

Miika Dietrich

Jos Turun suunnilla on soutelemassa, niin tämä mies voi tulla hyvinkin ohi! Suomen kovin kilpameloja on jo menestynyt urallaan todella hyvin ja on myös parhaassa iässä!

miikadietrich.fi

Jaakko Ranta

Jaakko Ranta

“Ei vettä Rantaa rakkaampaa” . Lyriikat sikseen, koska tässä on meille tulevaisuuden ampumahiihtäjälupaus Tuusulasta! Jaakko ampuu tavoitteet korkealle ja se on oikein!

jaakkoranta.fi

Antti Kartano

Antti Kartano

Siinähä meil o pohojalaane maastohiihtäjä, suoraa Isokyröst! Pohjanmaalaisten hiihtäjien uusi Juha Mieto? On kiva pääst kattomaha miten pohojalaasen hiihtäjän tie kohti hiihron eliittiä etenee!

anttikartano.fi

Vilma Nissinen

Vilma Nissinen

Vilma on nuori flikka ja huippulupaus, ja vielä huipputiimistä - Vuokatista! Varmasti kuulemme tästä maastohiihtäjästä vielä, ja varmasti vain hyvää! Yhteistyö lähtenyt liikkeelle ja pian päästään kunnolla vauhtiin!

vilmanissinen.fi